Home | D'MARAS Development

Realisasikan Impian

Kami bina rumah idaman untuk anda diami bersama insan tersayang.

Kontraktor Bina Rumah Atas Tanah Sendiri Di Kelantan & Terengganu

D' Maras Development (M) Sdn. Bhd.

13 tahun kami berkecimpung dalam industri pembinaan ini. Sejak dari tahun 2007 sehingga kini, pihak kami komited untuk memberikan kediaman yang selesa kepada rakyat Kelantan & Terengganu RUMAH IDAMAN yang mereka impikan. Dengan rekod tiada projek terbengkalai, kami menjanjikan kesempurnaan setiap projek yang diamanahkan kepada syarikat kami.

Profil Syarikat D’Maras 

New-Pelan-Rumah
Pelan 3D Rumah

Kami menyediakan pelbagai koleksi pelan rumah kepada anda untuk memilihnya. Memberi idea & gambaran kepada anda dalam proses membina RUMAH IDAMAN. Pelan rumah ini memaparkan kualiti yang kami janjikan dalam membina rumah yang terbaik buat anda.

New-Rumah-Dijual
Jual Beli Rumah

Kami juga menyediakan pakej rumah siap dengan tanah untuk anda yang belum memiliki tanah lot. Rumah yang dibina dijamin kualiti pembinaannya setanding dengan rumah yang dibina di atas tanah sendiri.

New-Rumah-Siap
Bina Rumah Atas Tanah Sendiri

Anda ada tanah dan ingin bina rumah impian? Kami uruskan dari proses mendapatkan pinjaman dan kelulusan kerajaan tempatan sehinggalah kepada proses guaman.

1

Dalam Pembinaan

Projek Sungai Sok
1,149 kps
3 bilik tidur
2 bilik air

Kepuasan pelanggan menjadi keutamaan kami

Sebagai kontraktor bina rumah, sudah tentu kami berusaha untuk menepati jadual pembinaan seperti yang telah dirancang. Kami juga komited dalam menyelia hasil kerja setiap rumah yang dibina agar kualiti yang anda dapat di kemudian hari setanding dengan nilai yang anda keluarkan. 

Play Video

Lagi testimoni daripada klien kami

Puan Syarifah

Bismillahhirrahmanirrahim…Saya bersyukur ke hadrat Allah Taala yang telah memberi rezeki sebuah rumah kepada saya sebesar ini. Saya juga mengucapkan terima kasih banyak kepada D’ MARAS DEVELOPMENT kerana telah membuat rumah ini dengan cantik dan selesa. Kita sangat BERPUAS HATI dengan hasil kerja D’ MARAS DEVELOPMENT.

Puan Syarifah
Projek Pondok Terusan
Encik Johari

Saya mengucapkan terima kasih kepada pihak D’ MARAS DEVELOPMENT di atas projek ini. Saya tidak menjangkakan secepat ini saya dapat mendiami rumah ini. Pihak D’ MARAS DEVELOPMENT telah mempercepatkan pembinaan rumah ini. Sekali lagi saya ucapkan terima kasih pada pihak D’ MARAS DEVELOPMENT.

Encik Johari
Projek Pondok Terusan

Portfolio Projek Pembinaan Yang Lepas

Senarai projek-projek rumah yang sudah disempurnakan oleh D’Maras Development sejak tahun 2007.

No data was found

Ikuti perkongsian dan tips-tips tentang proses mendapatkan rumah idaman anda

PERSEDIAAN TAPAK

Penyediaan tapak sebelum bina rumah adalah perkara asas yang perlu diambil kira bagi proses pembinaan rumah kerana ianya mempunyai kos yang perlu disediakan oleh pihak

Baca lagi »

MEMBINA RUMAH VS MEMBELI RUMAH

Apabila ingin memiliki rumah, perkara ini sering menjadi dilema kepada pembeli, sama ada ingin membeli rumah dari pemaju atau membina rumah dengan kontraktor.   Apakah

Baca lagi »

KONTRAKTOR VS TUKANG KAMPUNG

KONTRAKTOR VS TUKANG KAMPUNG Mana satu yang harus saya pilih? Siapa tukang? – Tukang adalah orang yang mahir dalam kerja pertukangan rumah. Sebenarnya terdapat banyak

Baca lagi »

SYARAT MEMBELI TANAH DI KELANTAN

SYARAT MEMBELI TANAH DI KELANTAN . TAHUKAH ANDA HANYA ORANG KELANTAN SAHAJA DIBENARKAN MEMILIKI TANAH/RUMAH DI KELANTAN? . BAGAIMANA PULA JIKA ORANG LUAR MAHU MEMBELI

Baca lagi »
Whatsapp Team D' MARAS